Nules portarà a terme actuacions d’accessibilitat i d’asfaltat de camins amb un import de quasi 104.000 euros

El Pla de Cooperació Provincial d’Obres i Serveis de l’any 2021 contempla tres importants obres per al municipi

Nules portarà a terme actuacions d’accessibilitat i d’asfaltat de camins amb un import de quasi 104.000 euros
25/04/2021 -

Nules comptarà amb diferents actuacions d’accessibilitat i d’asfaltat de camins rurals amb un import total de 103.704,48 euros, que seran finançats amb el Pla de Cooperació Provincial d’Obres i Serveis de l’any 2021 aprovat recentment per la Diputació Provincial de Castelló.

En concret, són tres els projectes que es preveu desenvolupar. De manera que, es durà a terme la supressió de barreres arquitectòniques i d’encintat de voreres al carrer de Santa Natàlia, en el tram entre el carrer de Sant Agustí i el carrer de Calderón de la Barca, amb una quantia de 57.472,22 euros.

També es reasfaltarà el camí de la Vieta, entre l’N-340 i el barranc de Juan de Mora, una actuació que compta amb un pressupost de 34.339,80 euros.

I per últim, es realitzaran actuacions a l’avinguda Diagonal amb la millora de l’accessibilitat amb la supressió de barreres arquitectòniques i la reducció de velocitat del trànsit per un import d’11.892,46 i que, a més, suposaran la millora de la seguretat viària dels accessos al CEIP Pío XII.

Davant açò, l’alcalde David García, comenta que “es tracta de tres actuacions importants per a la població que seran finançades completament per l’administració provincial. Així doncs, els tècnics municipals estan ja treballant perquè en els pròxims mesos es puguen licitar les obres i així executar-les al més aviat possible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari