Nules millorarà l'accessibilitat en la zona marítima

Nules millorarà l'accessibilitat en la zona marítima
25/02/2022 -

Amb l’objectiu de planificar les principals actuacions que portaran a terme l’alumnat-treballador dels mòduls de jardineria, fusteria i obra del Taller d’Ocupació Nules VII s’ha reunit recentment l’alcalde, David García, la regidoria de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, la directora del taller, Gema Domínguez i el professorat responsable de cadascuna de les especialitats.

De manera que, entre els treballs que aquest any es realitzaran cal destacar la millora de l’accessibilitat del municipi i de la zona marítima, principalment. En aquest sentit, l’alumnat-treballador del mòdul d’obra s’encarregarà de fer els treballs d’accessibilitat dels passos de vianants, especialment els de la zona marítima.

Així mateix, s’ha acordat a més que l’alumnat-treballador de fusteria porte a terme altres treballs també en les platges amb la construcció de més trams de passarel·les.

Per altra banda, des del mòdul de jardineria se seguirà treballant en el projecte de millora del Jardí Botànic “Francisco Beltrán Bigorra”, i amb l’adequació i plantació vegetal i d’arbrat de la zona Serraleta de la localitat, ubicada als voltants de l’ambulatori.

Davant açò, l’alcalde assenyala que “es tracta de projectes molt importants per a la nostra població, amb els quals es vol millorar entre altres l’accessibilitat del municipi”.

Així doncs, d’aquest taller d’ocupació es beneficien 30 persones desocupades, i també ha suposat la contractació de sis tècnics com a personal docent i directiu. De manera que, els tres mòduls tenen 10 alumnes cadascun on podran formar-se al llarg d’un any, ja que la durada del taller és de dotze mesos.

El Taller d’Ocupació Nules VII té un cost total de 724.075,20 euros que estan subvencionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) de la Generalitat Valenciana. Aquests tipus de tallers possibiliten a l’alumne-treballador tindre un treball efectiu amb un contracte de formació i l’aprenentatge amb els quals es pretén millorar la seua qualificació professional i afavorir així la seua ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari