Nules millora el carrer de Santa Natàlia

Nules millora el carrer de Santa Natàlia
02/12/2021 -

Aquesta setmana han començat al carrer de Santa Natàlia de Nules les obres de millora d’aquest vial corresponents al tram entre el carrer de Sant Agustí i de Calderón de la Barca, es tracta d’una actuació amb la qual es vol remodelar les voreres, adequar l’accessibilitat, suprimir les barreres arquitectòniques i millorar la seguretat dels vianants.

Aquesta actuació té un pressupost d’execució de 53.017,02 euros que estaran finançats per l’Ajuntament de Nules a càrrec del Pla 135 de la Diputació Provincial de Castelló.

Així doncs, el projecte que s’està executant contempla, entre altres, l’ampliació de les voreres existents per a la millora de l’espai públic; es crearan “orelles” per als vianants a les cantonades amb la intenció de protegir als vianants; també es portaran a terme actuacions per a suprimir barreres arquitectòniques mitjançant passos de vianants que compaginen el compliment de l’Ordre VIV/561/210 per la qual es desenvolupa el document tècnic de condicions bàsiques d’accessibilitat i no discriminació per a l’accés i utilització dels espais públics urbanitzats.

“S’ha començat aquesta setmana una nova fase d’actuació al carrer de Santa Natàlia de la localitat amb l’encintat de les voreres i la supressió de barreres arquitectòniques. De fet, amb aquest tipus d’iniciatives es vol millorar la seguretat de les persones i fer els carrers del nostre municipi més accessibles”, comenta l’alcalde de Nules i regidor d’Obres i Serveis, David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari