L'Ajuntament de Nules millora el seu canal de WhatsApp

L'Ajuntament de Nules millora el seu canal de WhatsApp
16/09/2021 -

L’Ajuntament de Nules ha millorat el canal de WhatsApp amb la seua automatització amb la qual es vol tindre una comunicació més fluida amb la ciutadania. De fet, des de hui aquest canal que es va crear en un principi de manera unidireccional inclou novetats.

Així doncs, les persones que pertanyen a aquest canal de WhatsApp poden comunicar-se directament amb l’alcalde de la població i traslladar també mitjançant aquest canal diferents incidències, a més presenta l’opció de triar la llengua en què es vol rebre la informació, valencià o castellà, entre altres qüestions que s’han introduït.

Al respecte l’alcalde de Nules, David García, comenta que “hem automatitzat el WhatsApp per a millorar aquest servei de comunicació, per tant deixa de ser unidireccional, i qualsevol persona usuària del mateix té al seu abast informació individual i com no se seguirà actualitzant tota la informació municipal com es feia abans”.

El canal de WhatsApp de l’Ajuntament de Nules es va posar en marxa al mes de juliol de l’any 2019 per a millorar el servei d’informació a la ciutadania. El número de WhatsApp és 650 26 57 47 i les persones interessades a adherir-se al mateix han d’enviar el missatge alta Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari