Nules millora el cementeri de cara a Tots Sants

Nules millora el cementeri de cara a Tots Sants
28/10/2021 -

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, que tindrà lloc el pròxim dilluns 1 de novembre, l’Ajuntament de Nules ha portat a terme diferents actuacions de millora i condicionament tant del cementeri municipal com del de Mascarell.

En concret, les principals tasques han consistit en el pintat de les instal·lacions i també s’han fet actuacions de jardineria. Es tracta d’uns treballs que ha realitzat l’alumnat del programa Et Formem i el del Taller d’Ocupació, els quals s’han encarregat de portar a terme les actuacions de manteniment, millora i condicionament dels dos cementeris.

Per altra banda, el personal de la brigada municipal també ha portat a terme actuacions de manteniment en els dos cementeris com ara la reparació del paviment, o la millora d’enllumenat, entre altres.

Amb tot, el regidor de Cementeris, Raúl García, comenta que “encara que al llarg de l’any es fan diverses actuacions de manteniment és en aquestes dates quan es porten a terme les principals actuacions de millora per a que el Dia de Tots Sants els cementeris estiguen en les millors condicions”.

Així doncs s’ha establert també l’horari especial d’obertura del cementeri municipal per a aquests dies, que serà des de dijous 28 d’octubre fins a dilluns 1 de novembre de 9.30 a 19.00 hores ininterrompudament.

També hi ha servei especial de transport urbà els dies del 30 d’octubre a l’1 de novembre en horari de matí i de vesprada que es pot consultar al web municipal www.nules.org i a les xarxes socials de l’ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari