Nules millora la seguretat del polígon industrial de Cardanelles

S’habilita un pas de vianants per a creuar la CV-2262 perquè es puga accedir a la zona industrial caminant

Nules millora la seguretat del polígon industrial de Cardanelles
26/09/2019 -

L’Ajuntament de Nules ha portat a terme actuacions de millora al polígon industrial de Cardanelles, de manera que s’ha habilitat un pas de vianants per a creuar la CV-2262 vial de Nules població a l’enllaç de la N-340. A més, també s’ha realitzat un tram de vorera i un altre pas de vianants per a connectar la vorera existent entre Nules i el cementeri amb aquesta zona industrial.

“Amb aquestes actuacions els treballadors i les treballadores del polígon industrial Cardanelles de Nules podran accedir al seu treball caminant amb major seguretat”, comenta l’alcalde de Nules i regidor d’obres i serveis, David García.

També s’ha millorat la senyalització amb la instal·lació de dos senyals verticals que detecten automàticament els vianants, “així doncs el vianant pot creuar amb la seguretat que el vehicle està sent avisat de la seua presència. Aquesta senyalització funciona amb energia solar, detector de presència de vianants i també mitjançant polsador que pot activar el vianant”, matisa García.

Les velocitats del tram s’han adaptat per a ser les mateixes que en la zona urbana i també s’han modificat les proteccions de la barrera de seguretat metàl·liques existents; i s’han instal·lat bandes transversals d’alerta (BTA).

Per altra banda, s’ha executat un nou tram de vorera i s’ha adaptat i fet accessible la vorera del polígon industrial que arriba a la CV-2262.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari