Nules suma un nou telèfon d'atenció ciutadana de la Policia Local

Nules suma un nou telèfon d'atenció ciutadana de la Policia Local
21/03/2022 -

L’Ajuntament de Nules ha millorat recentment el servei telefònic d’atenció ciutadana de la Policia Local, en sumar un nou número de telèfon que facilite al veïnat les gestions amb aquest departament. De manera que, per tal de requerir a la Policia Local es pot també cridar al número 092.

Així doncs, a més del número de telèfon 964 67 01 64, ja conegut per tota la ciutadania, ara es pot fer ús també del 092, “amb aquesta nova possibilitat es vol que qualsevol persona que necessite fer una trucada d’emergència a la Policia Local de Nules puga fer-lo de manera ràpida, donat que es tracta d’un número curt i fàcil de memoritzar”, comenta l’alcalde i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Amb tot, cal assenyalar que per a una major garantia per a la persona usuària totes les trucades a aquest número 092 quedaran gravades en la corresponent centraleta.

Des del departament de la Policia Local de l’Ajuntament de Nules s’assenyala, a més, que és una iniciativa que ja es troba en molts municipis de la Comunitat Valenciana, amb la que es vol modernitzar aquest departament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari