Nules aprova una nova ordenança del servei d'ajuda a domicili municipal

Nules aprova una nova ordenança del servei d'ajuda a domicili municipal
16/10/2023 -

L’Ajuntament de Nules ha aprovat recentment una nova ordenança del Servei d’Ajuda a Domicili Municipal (SAD), amb la qual es vol millorar aquest servei que es presta a la ciutadania que ho necessite.

En aquest sentit, el regidor de Serveis Socials, Ramón Martínez, explica que “s’ha adequat l’ordenança a la normativa vigent per a així poder donar un servei de major qualitat a les persones usuàries”.

En concret, aquest servei va dirigit a persones majors de 65 anys i menors de 65 anys amb discapacitat física, psíquica o sensorial que presenten dificultats per a la realització de les activitats bàsiques de la vida diària, i que no estiguen reconegudes com a persones amb situació de dependència; o a persones o unitats familiars amb necessitats socioeducatives o sociosanitàries.

De fet, aquest servei municipal cal sol·licitar-lo al departament de Serveis Socials, on el personal tècnic valorarà l’adequació del recurs a les necessitats personals o familiars.

L’Ajuntament de Nules presta aquest servei des de fa ja uns anys amb l’objectiu que “les persones usuàries romanguen en el seu entorn el major temps possible, millorant la seua qualitat de vida al mateix temps que serveix de suport a les famílies”, matisa Martínez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari