Arranca a Nules un nou programa Et Formem del que es beneficiaran vint persones desocupades del municipi

La Conselleria ha atorgat a l’ajuntament 240.206,40 euros per a posar en marxa aquest pla d’ocupació

Arranca a Nules un nou programa Et Formem del que es beneficiaran vint persones desocupades del municipi
02/12/2020 -

Nules compta amb un nou programa Et Formem del que es beneficiaran un total de vint persones desocupades del municipi. Aquest programa té com a objectiu incentivar la contractació d’aquells col·lectius que tenen major dificultat a l’accés o permanència en l’ocupació.

Aquest projecte Et Formem 2020 tindrà una duració de sis mesos, prorrogables a dotze mesos més, i està enfocat a la formació en alternança amb el treball o pràctica professional; a més també està dirigit a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional. De fet, per a posar en marxa aquest nou projecte l’Ajuntament de Nules ha contractat a més de les vint persones que participen en el mateix a cinc persones que formen part de l’equip directiu i docent.

Així doncs, van a posar-se en marxa dos mòduls amb 10 alumnes cadascú. En el primer es portarà a terme el projecte anomenat “Activitats funeràries i manteniment dels cementeris”; i en el segon es desenvoluparan tasques relacionades amb “Treballs auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria”. De manera que, l’objecte principal d’aquest projecte és l’adequació i millora dels cementeris de Nules i Mascarell i d’altres immobles i zones verdes del municipi.

Per a posar en marxa aquest nou pla d’ocupació la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha atorgat a l’Ajuntament de Nules una subvenció de 240.206,40 euros.

Precisament hui l’alcalde de Nules, David García, i la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, han visitat a l’alumnat i a l’equip directiu i docent en el seu primer dia.

Des de la regidoria de polítiques d’ocupació s’assenyala al respecte que aquests vint alumnes seleccionats han format part en els últims mesos del programa Itineraris Integrats per a la Inserció Sociolaboral de Persones en situació o risc
d’Exclusió Social anomenat Supera’t a Nules i que va dirigit a persones en dificultats per a accedir al mercat laboral.

Cal recordar que aquest programa està subvencionat per la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i es tracta d’una actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana. De fet, cal assenyalar que la localitat de Nules ha sigut una de les poblacions de la Comunitat Valenciana beneficiària d’aquestes ajudes amb un import total de 133.928,56 euros.

No obstant això, Rosa Ventura, comenta que “seguirem treballant per a aconseguir la prorroga d’aquest projecte Et Formem que hui ha començat perquè pensem que és una bona oportunitat per a la reinserció laboral d’aquelles persones que tenen dificultat per a trobar un treball”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari