Nules comença les obres de millora d'accessibilitat del carrer Xilxes

Nules comença les obres de millora d'accessibilitat del carrer Xilxes
10/05/2022 -

Avui han començat les obres al carrer Xilxes per fer-lo més accessible i segur per a les persones. En concret, l’actuació tindrà lloc en el tram que hi ha entre l’avinguda Constitució i el carrer de Betxí.

Aquesta millora s’ha aconseguit gràcies a la inversió de 34.989,57 euros que ha aportat la Diputació Provincial de Castelló amb el Pla Reactivem Castelló. D’aquesta manera, es faran remodelacions, ampliacions de voreres i retirada de barreres arquitectòniques per millorar l’accessibilitat del carrer Xilxes i fer-lo més segur per als vianants.

Per això, s’ampliaran les voreres existents, es millorarà l’espai públic, es plantaran arbres a banda i banda del carrer i se suprimiran barreres arquitectòniques mitjançant passos de vianants per complir l’Ordre VIV/561/210 de l’1 de febrer, per la que es desenvolupa el document tècnic de condicions bàsiques d’accessibilitat i no discriminació per a l’accés i la utilització dels espais públics.

Amb tot, l’alcalde de Nules, David García, explica que “el principal objectiu d’aquesta actuació és protegir els vianants i millorar l’accessibilitat d’aquesta zona del municipi”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari