Nules oferirà un cicle de concerts en els vestigis bèl·lics

Nules oferirà un cicle de concerts en els vestigis bèl·lics
11/01/2024 -

Emmarcat dins de la nova programació turística i patrimonial del present any, des de la regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament de Nules, i amb la col·laboració del grup Roselles a Tempo, s’ha programat un cicle de concerts en els vestigis bèl·lics de la Guerra Civil espanyola per a unir la música amb el patrimoni del municipi i promocionar al mateix temps el turisme bèl·lic. De manera que, els concerts, a més, comptaran amb visites guiades que donaran a conéixer el conflicte bèl·lic i les seues conseqüències a Nules.

El calendari programat per a aquest primer cicle de concerts compta amb quatre actuacions, la primera tindrà lloc el 28 de gener a les 12 hores en el conjunt de fortificacions del camí Cabeçol, el 25 de febrer a les 12 hores serà en el blocaus del Bovalar, el 24 de març a les 12 hores en el conjunt de fortificacions del camí Cabeçol, i el 28 d’abril a les 12 hores en el blocaus de La Vieta-1.

El regidor de Patrimoni, Guillermo Latorre, destaca la importància d’aquest cicle de concerts en unir la música amb el patrimoni, i remarca que “és una altra manera de donar a conéixer la nostra història i fomentar el turisme”. L’edil també confirma que la programació turística i patrimonial del present any serà ampliada pròximament.

Per a poder inscriure’s en el cicle de concerts, els interessats han d’enviar un correu electrònic a l’adreça rosellesatempo@gmail.com

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari