Nules ofereix una àmplia programació d'oci estival per a adolescents

Nules ofereix una àmplia programació d'oci estival per a adolescents
25/05/2023 -

L’Ajuntament de Nules compta amb una programació d’oci alternatiu dirigida als joves de 12 a 17 anys del municipi. De manera que, Estiu Jove 2023 es presenta, un any més, com una alternativa d’oci per a aquest públic per al període estival.

De fet, Estiu Jove 2023 es desenvoluparà els dies del 3 al 28 de juliol en diferents espais municipals com ara les instal·lacions de la Terrassa de l’Estany, el paratge de l’Estany o la zona esportiva de l’autobús, i comptarà amb una gran varietat d’activitats com ara tallers, senderisme, esports alternatius, i hi haurà també a la platja rafting, skate surf o paddle surf, entre d’altres.

Així mateix, enguany s’ha programat també un campament d’estiu que tindrà lloc els dies del 26 al 30 de juny a la Serrana de Bunyol.

Per tant, totes aquelles persones interessades a participar cal inscriure’s al departament de Joventut fins dimarts 20 de juny. Així doncs, s’ha establert un preu de 70 euros per a les activitats de l’Estiu Jove, i de 125 euros per al campament d’estiu, i en el cas de voler assistir tant al campament d’estiu com a l’Estiu Jove el preu serà de 195 euros. També hi haurà exempcions i bonificacions, entre d’altres, per a famílies nombroses o monoparentals, adolescents amb diversitats funcionals o per a aquells que tinguen el carnet jove de l’IVAJ.

No obstant això, cal assenyalar que les places per a assistir al campament d’estiu estant ja completes.

En definitiva, es tracta d’un ampli conjunt d’activitats amb una qualitat pedagògica i lúdica que estan destinades a incidir en els valors educatius, la igualtat, el progrés social i la lluita contra el racisme i la xenofòbia, així com ajudar els joves a treballar en la intel·ligència emocional i l’autonomia personal.

Per a més informació es pot contactar amb el departament de Joventut, a l’adreça de correu electrònic joventut@nules.es o cridant al número de telèfon 646506993.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari