Nules ofereix edificis municipals per emergències a la Conselleria

Nules ofereix edificis municipals per emergències a la Conselleria
18/03/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha traslladat a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública la disponibilitat de diferents instal·lacions municipals en cas d’emergència. En concret, posa a disposició de l’administració autonòmica qualsevol edifici municipal però en especial el Saló Multifuncional i el Poliesportiu Municipal, “es tracta de locals que ja han segut utilitzats en altres situacions d’emergència. Totes les administracions tenim que fer un esforç i treballar conjuntament en actuacions extraordinàries que ajuden a fer front a aquesta pandèmia”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Per altra banda, s’han atès set sol·licituds en el primer dia de repartiment d’aliments i medicaments a casa. Cal assenyalar que l’Ajuntament de Nules ha posat en marxa aquesta setmana el Programa d’Abastiment d’Aliments i Medicaments a Casa per a persones vulnerables al COVID-19.

“Volem donar resposta a la necessitat d’un sector de la ciutadania especialment persones vulnerables al COVID-19 que no tenen ningú que els faça la compra o arreplegue els medicaments i als quals es recomana no eixir de casa per a res”, comenta García.
Així doncs, aquest programa va començar dilluns i el primer dia de repartiment va ser dimarts, al respecte des de l’ajuntament es destaca que la majoria de les comandes són de persones que resideixen en la població marítima.

Per a dur a terme aquest servei l’Ajuntament de Nules ha activat la línea telefònica 964670001 on es pot cridar per fer la comanda de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, sempre que no siguen dies festius. El repartiment es realitza el dia següent i del mateix s’encarrega el voluntariat de Protecció Civil i en cas de necessitat també ho farà personal de l’ajuntament. En la iniciativa col·laboren la Cooperativa Agrícola Sant Josep de Nules i algunes farmàcies del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari