Nules ofereix la seua Policia Local a Sanitat per a controlar les quarantenes

Es tracta d’una mesura preventiva amb la que es vol frenar nous contagis

Nules ofereix la seua Policia Local a Sanitat per a controlar les quarantenes
18/09/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha posat a la Policia Local de la seua localitat a disposició de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a vigilar el compliment de les quarantenes derivades de la Covid-19.

En aquest sentit, ha remès un escrit a la conselleria en el que trasllada la predisposició d’aquest ajuntament a col·laborar per a previndre contagis, “l’ajuntament de Nules preocupat per la situació actual i en mires a previndre i controlar possibles contagis en el nostre municipi, ha remès un escrit a la Conselleria de Sanitat mitjançant el qual es posa a la seua disposició a la Policia Local per a visitar els domicilis i vigilar el compliment de les quarantenes que puga hi hauré a la nostra localitat”, explica l’Alcalde de Nules, David García.

En definitiva, es tracta d’una proposta preventiva amb la que es vol frenar nous contagis controlant, d’una banda aquells casos que han donat positiu asimptomàtic i que es troben en quarantena, i per altra a aquelles persones que han estat en contacte amb una persona positiva i també tenen que aïllar-se de forma preventiva.

“Creiem que és una mesura que ens ajudaria a previndre nous contagis tant en el nostre municipi com en els dels voltants. I que està motivada per la preocupació existent perquè en l’actualitat no s’està realitzant una vigilància exhaustiva de les quarantenes amb el perill que açò comporta”, reitera García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari