Nules ompli les nits festives de Nadal amb música

Nules ompli les nits festives de Nadal amb música
20/11/2023 -

Un any més, l’Ajuntament de Nules organitzarà festes amb música per a les nits de Nadal, Cap d’Any, i de Reis, una iniciativa que compta amb molta acceptació, principalment, entre els més joves de la localitat.

De manera que, l’alcalde de Nules, David García, la regidora de Joventut, Blanca Silvestre, juntament amb el representant de l’empresa organitzadora, Antonio Tárrega, han presentat hui el cartell anunciador d’aquest any, que com a novetat inclou, a més de discomòbils, grups de música.

En concret, actuaran els grups “Sonia y sus secuaces” i “Space Elephants”, a més de DJ locals, provincials i nacionals como ara DJ Darling, DJ True, DJ Molés i DJ kike GB.

Aquests esdeveniments festius tindran lloc les nits del 24 i 31 de desembre i 5 de gener al Saló Multifuncional en horari de 00.30 a 07.00 hores.

De fet, l’alcalde, David García, assenyala al respecte que “el principal objectiu de l’organització d’aquests actes és que el veïnat puga gaudir de la festa sense eixir de Nules, evitant així desplaçaments a altres llocs en cotxe”.

Per altra banda, la nit del 30 de desembre tornarà també la Clemen Nit Festa amb la qual l’Ajuntament de Nules vol promocionar la clemenules. En aquest esdeveniment el consistori repartirà entre les persones assistents 12 gallons de taronja per a les campanades amb les quals es donarà la benvinguda a l’últim dia de l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari