Nules organitza una dotzena de rutes patrimonials per a impulsar el seu turisme

Nules organitza una dotzena de rutes patrimonials per a impulsar el seu turisme
03/10/2021 -

L’Ajuntament de Nules, mitjançant les regidories de Turisme i de Patrimoni, ha posat en marxa un projecte amb el qual es vol potenciar les visites turístiques al llarg de tot l’any, al mateix temps que es dona visibilitat a la riquesa patrimonial d’aquesta localitat de la comarca de la Plana Baixa.

En aquest sentit, des de les regidories de Turisme i Patrimoni s’han presentat les Rutes Patrimonials de Nules que engloben un total de dotze rutes patrimonials fruit d’anys de treball, d’investigació en arxius, entrevistes i visites, a més de les corresponents tasques de condicionament dels llocs que seran visitats. En concret, s’ha previst dur a terme deu rutes per a aquest any 2021, més dos que se sumaran l’any vinent.

Així doncs, les rutes s’han anomenat Benicató, Rodacarrers, Aigua, Mascarell, Modernisme, Platges de Nules, Museu de Medallística i Guerra Civil. I altres quatre inèdites com són Regions Devastades, Capelles, Muralles i Orígens de Nules. La primera d’elles començarà el pròxim 10 d’octubre a les 11.00 del matí i fins a Nadal tots els diumenges hi haurà una ruta diferent. Per a apuntar-se, atés que l’aforament està limitat, les persones interessades poden inscriu-re’s escrivint un correu electrònic a l’adreça turisme@nules.es. No obstant això al web de l’Ajuntament de Nules www.nules.org es poden descarregar els díptics amb tota la informació.

L’edil de Turisme i Patrimoni, Guillermo Latorre, explica que “seguint amb l’objectiu marcat des de les regidories de Turisme i Patrimoni de posar en valor i externalitzar el patrimoni local s’ha treballat en aquest projecte lligat també a la importància de preservar, consolidar i donar a conéixer tot el nostre patrimoni. Aquest projecte naix amb l’esperança que es mantinga en el municipi molts anys, indiferentment de qui estiga en el govern municipal”.

En el projecte ha participat activament la Comissió Tècnica de Patrimoni formada per Miguel Ángel Sanz, Josep Romero, Manel Alagarda, Manolo Miralles, Antonio Mechó, Julián Clausín, Juanma Gavara, i Josep Jordà, tots ells experts en les seues respectives matèries, els quals seran els encarregats de guiar a les persones visitants durant aquestes rutes per a donar a conéixer tot el llegat històric de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari