Nules organitza una festa de majoria d'edat per a 200 joves

Nules organitza una festa de majoria d'edat per a 200 joves
30/01/2023 -

El pròxim dissabte, 4 de febrer, Nules albergarà el I Sopar de Gala i Festa de la Majoria d’Edat amb el qual l’ajuntament vol celebrar aquesta efemèride tan significativa a la vida d’una persona.

De fet, aquest esdeveniment ha estat tot un èxit i ha tingut una gran acceptació, de manera que es congregaran al Saló Multifuncional més de 200 joves del municipi per a participar en aquest acte.

Així ho ha comentat hui, l’alcalde, David García, qui a més ha presentat també el cartell dels DJ que actuaran en aquesta festa com ara DCS, José de Rico, Wylly López, Conteo, o Molés DJ.

Amb tot, cal assenyalar que l’acte es dividirà en dues parts, per una banda estarà el sopar de gala per als joves que han complit els 18 anys els anys 2022, 2021 i 2020; i per l’altra, a partir de les 00.00 hores, tindrà lloc la discomòbil gratuïta i oberta a tot el públic que vulga assistir, principalment als més joves majors de 16 anys.

David García ressalta que aquesta iniciativa naix dels mateixos joves, “és una proposta que en el seu dia ens van plantejar alguns joves de la localitat, feta en una de les campanyes d’escolta activa que porta a terme l’equip de govern. La idea era posar-la en marxa al principi d’aquesta legislatura, però la situació sanitària viscuda aquests darrers anys ens va impedir celebrar-la, de manera que en aquesta primera edició s’ha convidat també els joves que han complit 18 anys els anys de la pandèmia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari