Nules organitza una jornada per a donar a conéixer els avanços dels projectes del IV Focus d'Empreses

Es tracta d’una iniciativa nova que ha servit també per a que els participants puguen aportar idees

Nules organitza una jornada per a donar a conéixer els avanços dels projectes del IV Focus d'Empreses
25/03/2021 -

L’edifici de l’antiga Cambra Agrària, en concret el formiguer d’empreses Natiu, ha albergat hui una jornada per a donar a conéixer els avanços dels projectes que formen part de la IV edició del Focus d’Empreses de Nules. Així doncs, els deu emprenedors que participen d’aquest programa han presentat el treball que han realitzat durant el primer trimestre d’aquest any; al mateix temps que han tingut la possibilitat de comptar amb l’assessorament de professionals i de personal especialitzat de les empreses i entitats que patrocinen aquest projecte, entre altres.

Davant açò, el regidor de Desenvolupament Local, César Estañol, comenta que “és una iniciativa nova que s’ha posat en marxa per primera vegada enguany i amb la que es vol crear un feedback entre els emprenedors i els professionals participants en aquesta jornada perquè els ajude a avançar en el projecte amb l’aportació d’idees”. Per tant, la jornada, que s’ha anomenat Evolution Day, s’ha desenvolupat de manera presencial i en línia a causa de l’actual situació derivada de la pandèmia.

Cal recordar, a més, que els participants en el Focus d’Empreses disposen al llarg de tot un any d’un espai físic, a l’edifici de l’antiga Cambra Agrària, on desenvolupar el negoci; d’un tutor per a la realització del pla d’empresa i formació específica impartida per personal especialitzat; a més de finançament inicial per a materialitzar el projecte.

De fet, aquestes ajudes són possible gràcies als patrons del Focus d’Empreses entre els quals es troba la Caixa Rural Sant Josep de Nules, i empreses com ara Huhtamaki, Grespania i Kerabén, els quals juntament amb l’aportació de l’Ajuntament de Nules i la col·laboració de la Cambra de Comerç de Castelló, la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló, i de l’Escola d’Empresa, Negocis i Management (EDEM) de València fan que el Focus d’Empreses de Nules siga, any enrere any, una realitat.

Aquest programa és una de les apostes d’emprenedoria més importants del consistori que compta amb una trajectòria de quatre anys. Es tracta d’un projecte ja consolidat i que compta amb un important reconeixement en els sectors de l’emprenedoria de diferents àmbits de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari