Nules torna a organitzar una jornada de voluntariat per a netejar les platges

L’activitat tindrà lloc aquest diumenge i pretén llevar la brutícia de la costa

Nules torna a organitzar una jornada de voluntariat per a netejar les platges
18/03/2021 -

Aquest diumenge, 21 de març, tindrà lloc una nova jornada de voluntariat per a netejar les platges de Nules. De fet, des de l’ajuntament es fa una crida a la ciutadania perquè participe d’aquesta iniciativa amb la qual es pretén per un costat conscienciar de la importància de mantenir neta la platja; i per altre, tindre les platges en condicions per al període de Setmana Santa i Pasqua.

Així doncs, les persones interessades a participar poden acudir a les 10.30 hores a un dels tres punts de trobada que s’habilitaran en la zona del far, en la zona de la Gola i en la platja de les Marines on es repartirà material per a poder executar les tasques de neteja i es faran grups per a fer els treballs en les diferents platges com ara Bovalar, les Marines, l’Alcúdia o Rajadell.

“Per a dur a terme aquesta iniciativa animem tant a la ciutadania com a les diferents associacions i col·lectius locals a participar-hi. És a més una activitat mediambiental que es pot dur a terme en família i amb la qual també es vol cuidar i preservar el nostre entorn natural, de fet cada volta són més les associacions locals que s’impliquen en aquest tipus de jornades”, comenta la regidora de Platges, M. José Esteban.

De manera que la recollida del fem tindrà lloc abans de les 12.30 hores en un dels tres punts de trobada. A més, es vol donar visibilitat a aquesta jornada amb la seua retransmissió en directe per Instagram.

Aquesta activitat va tindre lloc fa uns mesos per a netejar la brutícia que va deixar el temporal Dana i la idea és fer-ne una altra més endavant de cara a l’època estival. Cal assenyalar que en aquesta jornada l’Ajuntament de Nules compta amb la col·laboració de l’Associació de Veïns Platja de Nules; l’Associació Cultural la Corretjola; el CEIP Lope de Vega Recicla l’Escola; l’Associació Abraça’m Lactància i Criança; l’Associació Poseidón; i Bioagradables.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari