Nules organitza el seu primer desdejuni empresarial

Nules organitza el seu primer desdejuni empresarial
03/05/2022 -

Més d’un centenar de persones procedents de diferents sectors industrials i empresarials de Nules han participat hui en el primer Desdejuni Empresarial que ha organitzat l’Ajuntament de Nules amb l’objectiu de crear un fòrum per a establir sinergies i escoltar les idees i les propostes de les empreses locals.

De fet, aquesta primera jornada ha comptat amb el suport de la directora general de Coordinació del Diàleg Social de la Presidència de la Generalitat Valenciana, Zulima Pérez, qui ha explicat a les persones assistents les línies d’ajudes procedents dels Fons Europeus a les que poden acollir-se les empreses.

De manera que, l’acte ha estat presidit per la directora general i per l’alcalde de Nules, David García, el qual ha anunciat nous projectes en els quals està treballant el consistori per a continuar creant ocupació en la localitat, i que es preveu incloure’ls en el pressupost del pròxim any.

En aquest sentit, es vol crear una línia d’ajudes per a empreses que contracten persones desocupades de Nules amb un contracte fix, de fins a 3.000 euros per treballador; i una altra també de 3.000 euros dirigida a persones autònomes i empreses que creen noves empreses o nous comerços al municipi.

Una altra iniciativa que es vol posar en marxa, al primer trimestre de l’any 2023, és els Premis Empreses de l’Any “per a posar en valor les nostres empreses”, comenta García. Així doncs, es farà un reconeixement a l’empresa que més ocupació genere, a l’empresa que més haja invertit a Nules, a la innovació i al desenvolupament, a la trajectòria empresarial, al compromís amb la sostenibilitat, o al compromís social amb Nules, entre d’altres.

Amb tot, en aquest primer Desdejuni Empresarial s’han destacat també les millores que s’han portat a terme en l’últim any als diferents polígons industrials. I s’ha destacat que una de les prioritats de l’actual equip de govern és la creació de més sòl industrial “Nules sumarà amb els projectes que hi ha actualment en marxa un total 828.636,32 m2 que permetran la instal·lació de noves empreses”, matisa David García.

A més, també s’ha fet un repàs per les xifres de l’atur al municipi “que són les segones més baixes de tota la província amb un 8% de persones aturades”, apunta l’alcalde.

Amb aquest Desdejuni Empresarial l’Ajuntament de Nules ha volgut obrir la seua porta a les empreses per a col·laborar en el seu creixement, en la creació de nous llocs de treball, i en assolir objectius comuns.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari