Nules organitza una fira d'oportunitats per a reactivar el comerç local

Tindrà lloc diumenge i dilluns al recinte del Mercat Municipal

09/04/2021 -

L’Ajuntament de Nules ha programat per al pròxim diumenge, 11 d’abril, i dilluns, 12 d’abril, una fira d’oportunitats amb la que es pretén reactivar el comerç local. La mostra comptarà amb diferents paradetes, principalment del sector tèxtil i calçat, i es podrà visitar al Mercat Municipal en horari d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Així doncs, des de la regidoria de Comerç es sufragarà totes les despeses per a facilitar la participació del comerç interessat, “volem que el cost per al comerciant siga zero i que amb aquesta fira tinga la possibilitat de vendre l’estoc de la temporada d’hivern. Ha sigut un any complicat i pensem que cal dur a terme accions que ajuden el nostre comerç”, matisa Susana Tusón.

Cal assenyalar, a més, que s’havia previst la celebració de la Fira d’Oportunitats a la zona de l’Estany de les platges de Nules, però davant la inestabilitat climatològica s’ha decidit ubicar-la al Mercat Municipal, “de manera que també es podran beneficiar els locals d’hostaleria que hi ha al recinte del mercat”, comenta la regidora de Comerç.

Entre els establiments que participen en aquesta fira es troba Mados Store, Yalord 10, Inés Moda i Complements, Johnny Ropa Infantil, o Ruth Leal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari