Nules atorgarà ajudes a més de 100 persones autònomes i empreses locals

Nules atorgarà ajudes a més de 100 persones autònomes i empreses locals
14/12/2021 -

Un total de 111 persones autònomes i xicotetes empreses locals es beneficiaran de les ajudes emmarcades en el Pla Reactivem Castelló Empreses, amb el qual es vol mitigar els efectes socials que han tingut les mesures de limitació d’activitat econòmica que van haver de ser adoptades per la pandèmia, i beneficar així als sectors locals més perjudicats.

De manera que, la quantitat total per a aquest pla és de 144.481,05 euros que serà finançada a parts iguals, fins a un 50 %, per la institució local i per la Diputació Provincial de Castelló.

No obstant això, cal assenyalar que aquest nombre d’empreses podria augmentar en els pròxims dies donat que s’ha establert un període per a esmenar documentació. Per tant, de les 133 persones autònomes presentades a aquesta convocatòria hi ha 22 que encara podrien beneficiar-se.

Així doncs, l’alcalde David García, ressalta que “la resposta de les persones autònomes i xicotetes empreses locals ha sigut molt positiva, de manera que amb aquesta nova convocatòria es vol ajudar a totes aquelles empreses i negocis locals que no van poder optar a les ajudes ja atorgades al llarg d’aquest any”.

Amb tot, entre els requisits que es demana per a poder beneficiar-se d’aquestes ajudes es troba estar d’alta en la matrícula municipal de l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE) de Nules; haver suspés l’activitat a conseqüència de les mesures adoptades pel Real Decret 463/2020 de data 14 de març de 2020 o haver reduït la facturació corresponent al primer i segon trimestre de l’exercici 2020 un 50 %; entre d’altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari