Nules insta al Govern a fer obligatori l'ús de les mascaretes

Nules insta al Govern a fer obligatori l'ús de les mascaretes
14/05/2020 -

L’Ajuntament de Nules insta al Govern d’Espanya a obligar la ciutadania a fer ús de la mascareta en la via pública com a mesura de prevenció de contagis davant la desescalada, així se l’ha transmès en un escrit que aquesta setmana ha remès a la subdelegació del Govern d’Espanya a Castelló “considerem que hi ha que generalitzar l’ús de la mascareta en tots els àmbits per què és un element de protecció fonamental en el període de la desescalada, i aquesta competència depèn, en aquests moments, del ministeri de Sanitat. Nosaltres no podem obligar a l’ús de mascaretes en el carrer al no ser competència municipal però si ho estem aconsellant”, explica l’alcalde de Nules, David García.

De fet, l’Ajuntament de Nules obliga l’ús de mascaretes per a poder accedir als edificis de titularitat municipal i per a poder participar en les activitats organitzades per l’institució local com és el cas del mercat ambulant que va reprendre l’activitat la setmana passada o l’atenció presencial amb cita prèvia que en casos excepcionals es presta al departament de Serveis Socials i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

L’alcalde reitera que “anem a garantir que s’utilitze en tot moment en aquells espais que són competència municipal però l’ampliació d’aquests espais i la seua obligació depèn del Govern. És important que intensifiquem els esforços individuals per a protegir-nos i protegir als altres, per això hem de mantenir les distàncies, prendre mesures higièniques, i utilitzar mascareta quan sortim de casa”.

Per a la població que no dispose de mascareta, des de l’ajuntament es recorda que qualsevol ciutadà pot sol·licitar-la cridant al número de telèfon 964670001, de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores, i se’ls entregarà de manera gratuïta al seu domicili.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari