Nules compta amb la seua primera platja canina situada a la Platja de Rajadell

L’Ajuntament ha habilitat un tram de la platja que va des de la casa de fusta fins a la finca coneguda com l’Olivero, on s’instal·laran una dutxa i una font per a gossos

Nules compta amb la seua primera platja canina situada a la Platja de Rajadell
12/07/2021 -

Nules compta ja amb la seua primera platja canina on els propietaris de gossos poden anar amb les seues mascotes a gaudir d’aquesta zona marítima. En concret, l’Ajuntament de Nules ha habilitat un tram de la platja de Rajadell, que va des de la casa de fusta fins a la finca coneguda com de l’Olivero, on en breu s’ instal·laran una dutxa i una font per a gossos, a més també es dotarà a aquesta platja canina d’altre mobiliari de manera gradual.

Des de la regidoria de Platges s’assenyala que amb aquesta nova actuació s’ofereix a les persones usuàries de les platges de Nules de més serveis, “en aquest cas es tracta d’una reivindicació feta fa temps pels propietaris de mascotes, de manera que hem volgut que les nostres platges compten amb una platja canina”, comenta la regidora M. José Esteban.

De fet, l’ajuntament ha tingut que modificar l’ordenança de platges per a condicionar aquest espai del litoral com a platja canina, per a que així durant tot l’any es puga fer ús de la mateixa.

Amb tot, la platja canina de Nules està ja senyalitzada i compta també amb unes normes d’ús. Aquest nou servei per a mascotes se suma a altres actuacions fetes per l’actual equip de govern com ara l’adequació de nous parcs canins.

Cal recordar que el passat mes de maig se va instal·lar a la localitat un nou parc caní a la zona coneguda com de la Massà, a la plaça de Clara Campoamor. Així doncs, amb l’obertura d’aquest últim parc la població de Nules disposa d’un total de quatre parcs per a mascotes, a més d’un altre que està a la zona del Racó del Pou a les platges de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari