Nules posa en marxa una nova campanya de control de gossos

Nules posa en marxa una nova campanya de control de gossos
11/01/2023 -

La Policia Local de Nules està portant a terme, aquest mes de gener, una nova campanya de control de gossos al detectar un increment d’excrements en algunes zones del municipi.

En principi, els controls tant de documentació com de xips de les mascotes es faran en dies alterns. Així mateix, aquesta campanya preveu també la recollida de mostres d’excrements de gossos de la via pública per realitzar la corresponent anàlisi de l’ADN, i també pretén assegurar el compliment de l’ordenança.

Cal assenyalar que segons l’ordenança en vigor tots els propietaris estan obligats a censar el gos i també a fer la prova de l’ADN, així des de l’Ajuntament de Nules s’insta, una vegada més, al veïnat de la localitat a censar el seu gos, “aquesta actuació permetrà mantindre el municipi net i salubre d’excrements canins perquè amb aquest mètode és possible identificar el propietari de l’animal que ha incomplit l’obligació d’arreplega d’excrements”, matisa l’alcalde i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari