Nules posa en marxa una oficina per a captar fons europeus

Nules posa en marxa una oficina per a captar fons europeus
06/02/2023 -

L’Ajuntament de Nules ha contractat dos tècnics per a la captació de fons europeus per a projectes que es puguen posar en marxa en la localitat. Així doncs, mitjançant el projecte ERTEFE de la Generalitat Valenciana Nules ha rebut una subvenció de 66.523,08 euros per a poder contractar aquest personal i activar així l’Oficina per a captar Fons Europeus que, fins al mes de desembre d’aquest any, treballarà per a aconseguir ajudes procedents d’Europa, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat amb els fons Next Generation de la UE.

En aquest sentit, entre els principals objectius d’aquesta oficina es troba el fet d’impulsar la realització de projectes enfocats, entre d’altres, a la modernització de l’economia, la recuperació del creixement i la creació de llocs de treball, la reconstrucció sòlida, inclusiva i resilient després de la crisi derivada de la Covid. De manera que, les principals línies de treball estan basades en la transició ecològica, la transició digital, la cohesió territorial i social, i la igualtat de gènere.

Així mateix, entre les funcions d’aquesta oficina també es troba l’assessorament a empreses i Pymes locals, i a la resta de la ciutadania interessada també a aprofitar les oportunitats del finançament europeu.

“Amb l’activació d’aquesta oficina Nules vol aprofitar totes les oportunitats possibles per a materialitzar projectes de futur enfocats cap a una economia verda, respectuosa amb el medi ambient, i digital. Per tant, aquests dos tècnics treballaran també en coordinació amb l’ADL, els pactes territorials per l’ocupació i la CEV”, explica l’alcalde, David García.

La seu de l’Oficina de Fons Europeus es troba a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament, i l’horari d’atenció és de 9.00 a 14.00 hores, a més també es pot contactar amb els seus tècnics mitjançant l’adreça electrònica projectes.eu@nules.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari