Nules posa en marxa el programa "Apropar el patrimonia les escoles"

Nules posa en marxa el programa "Apropar el patrimonia les escoles"
23/05/2021 -

L’Ajuntament de Nules, mitjançant la regidoria de Patrimoni, ha posat en marxa el programa anomenat “Apropar el patrimoni a les escoles” amb el que es vol divulgar el seu patrimoni entre els més menuts.

De fet, la setmana passada va ser el curs de sisé de primària del CEIP Illes Columbretes de la ciutat de Castelló qui es va apropar a Mascarell per a conéixer aquest entorn medieval únic a la Comunitat Valenciana. Va ser una visita d’aproximadament una hora, on l’alumnat va poder comprendre el significat històric del conjunt emmurallat, la seua arquitectura, i la seua importància patrimonial.

Per a tal fi, després de la progressiva millora sanitària s’ha considerat oportú reprendre aquesta iniciativa que, fa uns mesos, es va presentar als diferents centres educatius de la localitat, perquè aquests incorporen a la seua programació anual escolar diferents excursions al patrimoni de Nules. En aquestes eixides els xiquets i les xiquetes estan acompanyats per personal especialitzat per a explicar-los tot allò que poden veure en cadascú dels llocs visitats, de manera que el programa contempla també una activitat final que engloba els continguts apresos.

El regidor de Patrimoni, Guillermo Latorre, es mostra satisfet per l’èxit del programa, “perquè les escoles de Nules ja han planificat visites amb coordinació amb l’ajuntament, i a més hi ha moltes escoles de pobles del voltant, com el CEIP Illes Columbretes de Castelló, que també volen sumar-se a aquest magnífic projecte de divulgació del nostre patrimoni”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari