Nules posa en marxa un programa d'ocupació per a dones pioner a Castelló

Nules posa en marxa un programa d'ocupació per a dones pioner a Castelló
13/10/2022 -

Les dones del municipi de Nules són les destinatàries de diferents programes d’ocupació que s’han posat en marxa recentment en la localitat, de fet un d’ells és pioner a la província de Castelló, ja que Nules és l’única que actualment compta amb el programa ILDONA.

Aquest programa compta amb una Orientadora Laboral que es troba en l’edifici de l’antiga Cambra Agrària de Nules, la qual realitzarà un itinerari individualitzat i personalitzat d’ocupació a través de la realització d’accions individuals, grupals i tallers.

De manera que, es durà a terme una formació en Competències Digitals de 26 hores per a la cerca d’ocupació, així com accions formatives relacionades amb “Programació i Organització dels treballs de Jardineria i Restauració del Paisatge” amb una duració de 50 hores.

En un altre ordre de coses, l’Ajuntament de Nules també ha posat en marxa el programa ILDELD emmarcat en el Pla de Recuperació, Transformació i resiliència destinat a persones desocupades de llarga duració majors de 45 anys, “es poden beneficiar 10 persones durant cinc mesos de les quals el 55% de les persones participants haurà de ser preferiblement dona”, explica la regidora de Polítiques d’Igualtat, Rosa Ventura.

Així mateix, aquest programa també compta amb una Orientadora Laboral que farà tasques enfocades a la cerca d’ocupació. També es duran a terme en aquests mesos accions formatives en Competències Digitals, entre altres.

Aquests programes compten amb l’instrument financer Next Generation EU, i tenen a més beques per a la participació i compromís d’assistència, així com una ajuda diària per a la conciliació familiar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari