Nules posposa les V Jornades Educatives al pròxim curs

Es volia endarrerir la seua celebració al mes de maig, però davant la situació sanitària actual s’ha acordat ajornar aquesta edició

Nules posposa les V Jornades Educatives al pròxim curs
07/02/2021 -

El Seminari de docents i famílies de Nules, organitzador de les Jornades Educatives locals, i l’Ajuntament de Nules, patrocinador d’aquestes, han acordat posposar la celebració de les V Jornades Educatives de Nules a gener de l’any 2022. El principal motiu de l’ajornament és la situació actual de la pandèmia per la Covid-19 i per responsabilitat enfront de la crisi sanitària que s’està vivint.

El Seminari de docents i famílies de Nules estava treballant en el supòsit de retardar-les fins al mes de maig, per la qual cosa es van estudiar distintes fórmules com acurtar la durada, reduir l’aforament, o encetar la modalitat en línia, tot incloent la confirmació de ponents de renom.

Des de l’organització s’assenyala que “no ha pogut ser, i amb tot el pesar que la decisió comporta per a les persones que organitzen aquest esdeveniment tan important en l’àmbit educatiu a la nostra localitat, creiem fermament que és el més encertat, donat l’augment de casos i la situació tan complicada que es viu a la població i a la nostra comunitat”.

Per la seua banda, la regidora d’Educació, Rosa Ventura, dona suport a i respecta la decisió presa, “ens posem a disposició del Seminari perquè continue treballant per la connexió de tots els membres de la Comunitat Educativa, i perquè lidere l’espai de reflexió, d’aprenentatge i d’innovació que han significat les edicions de les Jornades passades”.

Així mateix, des de la Regidoria d’Educació i des del Seminari, volen encoratjar als centres educatius locals, a les Ampes i al conjunt de la societat a seguir treballant en projectes enriquidors per a l’alumnat i per al personal docent de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari