Nules prepara un pla plurianual d'accessibilitat

Nules prepara un pla plurianual d'accessibilitat
17/02/2020 -

L’Ajuntament de Nules està treballant en la confecció d’un pla plurianual amb el qual es vol fer un municipi totalment accessible, en aquest sentit l’alcalde de Nules i regidor d’Obres i Serveis, David García, ha manifestat que “la Policia Local està realitzant un informe fotogràfic d’aquells passos de zebra no accessibles que previsiblement estarà acabat a finals d’aquest mes de febrer. Es tracta del primer pas per a l’elaboració del Pla Plurianual d’Accessibilitat del Municipi, que esperem posar en marxa enguany. De manera que s’està treballant per tal que abans de l’estiu aquest pla puga ser aprovat per la Junta de Govern Local”.

Així doncs, en els pròxims mesos s’iniciaran actuacions en diferents punts de la localitat com ara en els passos de zebra de l’avinguda de la Constitució, carrer del Pare Tomàs Lucas, a l’avinguda Diagonal o al carrer de la Mar, entre d’altres.

Un altre tema que preocupa el govern local és la seguretat d’alguns vials, “també estem treballant en la millora de la seguretat d’algunes zones de la població com és el cas del carrer de Sant Bartomeu-avinguda d’Europa, on s’han instal·lat reductors de velocitat. Continuarem donant prioritat als llocs més pròxims als centres educatius”, recorda García.

No obstant això, des de l’Ajuntament de Nules es demana la col·laboració ciutadana per a continuar millorant l’accessibilitat i la seguretat del municipi, “estem disposats a escoltar els suggeriments de la ciutadania i a estudiar la viabilitat de les seues propostes”, matisa l’alcalde de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari