Nules prepara les seues V Jornades Educatives

La comunitat educativa es reunirà els dies 21 i 22 de gener en aquesta població de la Plana Baixa

Nules prepara les seues V Jornades Educatives
17/01/2022 -

Aquest cap de setmana tindran lloc a Nules les V Jornades Educatives per a Famílies i Docents on es tractaran diferents assumptes relacionats amb el sector de l’educació.

Així doncs, divendres 21 i dissabte 22 de gener la comunitat educativa del territori valencià es reunirà a aquesta població de la comarca de la Plana Baixa per a participar en aquestes jornades, amb les quals es pretén crear un fòrum de debat de temes d’actualitat relacionats amb l’educació en el que estan implicats tots els sectors: tant els mestres, les famílies com les persones no docents que hi treballen als centres educatius.

De fet, al voltant de 200 persones del món de l’educació formaran part d’aquestes jornades que baix el lema “Cada infant, una llum per una escola que els deixe brillar” presentaran als participants ponències i experiències com ara la presentació musical anomenada “Nereu i les bèsties de com sona l’ESO” protagonitzada per l’alumnat de l’IES Gilabert de Centelles de Nules; “Sensibilització envers el TDHA” a càrrec de l’Associació APADAHCAS (Associació de pares afectats per TDAH de Castelló); o la xerrada “Educar en Igualtat” que impartirà Coni La Grotteria, totes elles previstes per a divendres.

Així mateix, la jornada de dissabte comptarà amb la ponència “PT/AL equip cap a la inclusió” que impartiran Vicent Pedro Oliva i Marta Ferrer Ribelles del CRA Benavites-Quart de les Valls; a més Lourdes Jiménez i Manuel Andrades s’encarregaran de parlar de “La escuela de Tino”.

Per altra banda, també en aquesta edició s’ha programat una jornada matinera per a fills i filles dels assistents que s’ha organitzat per al dissabte, 22 de gener, a l’Espai Verd Viu de Nules, on hi haurà activitats i tallers gratuïts per als més menuts.

La programació compta amb el lliurament de premis als guanyadors del concurs per a la realització del cartell i del logotip, i amb un acte de reconeixement a les persones docents dels centres educatius de Nules jubilades el curs passat.

Des de la regidoria d’Educació es vol que Nules siga un referent en el sector educatiu, davant açò Rosa Ventura comenta: “enguany celebrem la quinta edició amb totes les mesures de seguretat enfront de la COVID, per tant, aquest any no hi haurà taula de signatures i es confirmarà l’assistència mitjançant un QR que estarà a la sala d’entrada de la Caixa Rural Sant Josep on se celebren les jornades. No obstant això, volem donar continuïtat a aquestes jornades ja consolidades, donat que l’any passat no es varen poder celebrar per la pandèmia, gràcies al treball desinteressat i a l’esforç fet per docents i famílies de la comunitat educativa de Nules”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari