Nules presenta al·legacions al PAT al considerar que frena el creixement industrial

Nules presenta al·legacions al PAT al considerar que frena el creixement industrial
18/01/2021 -

L’Ajuntament de Nules ha presentat al·legacions al projecte inicial del Pla d’Acció Territorial de l’Àrea Funcional de Castelló (P.A.T) i ha traslladat a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat els informes tècnics pertinents que constaten l’afectació, entre altres, al creixement industrial de la localitat.

En concret, en el document redactat pel consistori s’assenyala que hi ha una limitació d’expansió industrial en la zona que limita amb el terme municipal de la Vilavella on es troba l’empresa Stylnul, donat que en el P.A.T no s’ha grafiat el sòl urbà contemplat en el PGOU de Nules. És més, “no s’ha tingut en consideració la realitat del sòl no urbanitzable, es a dir de les activitats que poguessen estar desenvolupant-se en aquesta zona a l’empara de la Llei 5/2014, de 25 de juliol, d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge de la Comunitat Valenciana, que pogueren ser regularitzades”.

Per altra banda, també es vol que es tinga en compte el sòl urbanitzable de la zona costera del municipi; i que s’excloga de “l’Àrea Agrícola d’Interès” la superfície sense valor ambiental o territorial; de la mateixa manera que també es proposa que el pla contemple el sòl urbanitzable corresponen al “Pla Parcial Jardines de San Luis” que l’Ajuntament de Nules està tramitant en aquests moments.

Davant açò, l’alcalde David García, explica que “la versió inicial del P.A.T frena el creixement industrial de la nostra població i no contempla la realitat actual al no incloure algunes de les zones que alberguen projectes que s’estan tramitant en aquests moments. El que demana l’ajuntament és que Nules puga seguir creixent i que la nostra indústria també puga expandir-se”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari