Nules presenta el CD commemoratiu del 140 aniversari de la Banda Artística Nulense

Nules presenta el CD commemoratiu del 140 aniversari de la Banda Artística Nulense
10/11/2023 -

Hui s’ha presentat a l’Ajuntament de Nules el CD “Música de Nules i del món” que s’ha gravat amb motiu de la commemoració del 140 aniversari de la banda Artística Nulense.

En l’acte han estat la regidora de Cultura, M. José Esteban; el director de la banda Artística Nulense, Toni Reyero; i el músic i compositor local, i productor musical del CD, Juanjo Carratalá. Tots ells han coincidit a assenyalar que es tracta d’un projecte molt elaborat que recull peces de música tradicional del poble “és una aposta per recollir i conservar la nostra música, la música que ens defineix com a poble, un projecte en el qual s’ha estat treballant durant mesos i que s’ha aprofitat el 140 aniversari de la banda per a presentar-lo”, matisa la regidora M. José Esteban.

Així doncs, el CD compta amb peces com el “Pasdoble Nules”, la “Salve a la Mare de Déu de la Soledat”, l'”Himne del barri de Sant Xotxim”, la “Jota de Nules”, la “Copleta i Gojos a Sant Vicent”, l'”Himne del barri de Sant Joan”, l'”Himne a Nules”, “Mu’askar”, o l’himne del “CF Nules”, entre d’altres.

A més, també han participat en la gravació d’aquest CD les diferents corals de la localitat com ara la Coral Sant Bartomeu, el Grup de Veus CEAM Nules, i Música Viva.

Amb tot, la presentació de les obres que formen part d’aquest CD tindrà lloc el pròxim dissabte, 18 de novembre, a les 12.00 hores a la plaça Major amb un concert de la banda Artística Nulense, que a més s’emmarca en la programació en honor a la patrona dels músics, Santa Cecília.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari