Nules presenta les novetats dels seus polígons industrials a Cevisama

Nules presenta les novetats dels seus polígons industrials a Cevisama
04/02/2020 -

Nules ha presentat a la Fira Cevisama les actuacions de modernització i millora fetes recentment als seus polígons industrials, entre les quals destaca la dotació de serveis de telecomunicació nous com la instal·lació de xarxa de fibra òptica; d’un sistema de videovigilància per al control del trànsit amb càmeres; el desenvolupament d’una pàgina web per a la promoció dels polígons industrials; o la dotació de pantalles informatives de les empreses.

Així doncs, el regidor d’Indústria, César Estañol, ha donat a conéixer els diferents serveis emmarcats en aquest projecte, “hem explicat aquestes actuacions tan importants per al desenvolupament industrial del nostre municipi amb les quals es vol modernitzar els polígons industrials i dotar de ferramentes útils les empreses allí instal·lades, a més també ens permetran tindre uns polígons més competitius per a la instal·lació d’empreses noves”.

Des de l’Ajuntament de Nules s’assenyala la importància d’aquestes actuacions per a la modernització de la zona industrial del municipi, de fet a hores d’ara s’està treballant a dotar de contingut la pàgina web perquè tan prompte com siga possible puga estar en funcionament, “estem treballant juntament amb les empreses per a dotar de contingut aquest web, que albergarà un directori d’empreses, els diferents serveis que ofereixen, entre d’altres”, matisa Estañol.

Per altra banda, també s’està ultimant l’habilitació de les pantalles que projectaran informació visual dels polígons i que estan ja instal·lades a les entrades d’aquests.

Així doncs, aquest impuls als polígons industrials ha sigut possible gràcies al suport financer de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

L’Ajuntament de Nules, en aquesta presentació feta a Cevisama, ha tingut el suport del diputat provincial de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet.

Els regidors d’Indústria i de Turisme han aprofitat l’estada a Cevisama per a visitar les empreses taulelleres de la localitat que tenen expositor en aquesta fira.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari