Nules presenta les seues nou festes d'interés turístic en Fitur

Nules presenta les seues nou festes d'interés turístic en Fitur
19/01/2023 -

Nules està present un any més a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que se celebra fins diumenge a Madrid. Precisament des de la regidoria de Turisme s’ha volgut enguany promocionar baix el lema #Nules, tant per descobrir, que es va estrenar en la passada edició, les nou festes protegides amb la declaració de Festa d’Interés Turístic.

En concret, en la present legislatura han estat declarades Festes d’Interés Turístic Autonòmic la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola i la Fira Medieval de Mascarell; i Festes d’Interés Turístic Provincial la cercavila de Sant Vicent, la festa de les Camareres, la festa de les Barraquetes, les festes patronals en honor a sant Bartomeu, les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat, les festes del barri de Sant Joan, i les festes del barri de Sant Xotxim.

De fet, Nules es presenta a Fitur com la població de la Comunitat Valenciana amb més festes protegides amb aquesta denominació, “amb aquesta campanya es convida al potencial turista a visitar Nules no sols pel seu patrimoni i en el període estival, donat que Nules es pot visitar durant tot l’any per a conéixer i gaudir de les seues festes i tradicions”, comenta el regidor de Turisme, Guillermo Latorre.

Així doncs, aquesta nova campanya compta amb un vídeo promocional de totes aquestes festes locals que es presentarà a Fitur divendres.

La segona novetat que es presenta a Fitur és la nova guia turística que contempla la incorporació, entre d’altres, a més de les nou festes locals protegides, els tres nous blocaus restaurants, o les 15 Rutes Patrimonials. Així mateix, també apareix l’oferta gastronòmica local, i altra informació rellevant.

Cal destacar que aquesta guia està escrita en espanyol, valencià, anglès i francès.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari