Nules presenta els seus principals atractius turístics en postals

Nules presenta els seus principals atractius turístics en postals
07/03/2022 -

L’Ajuntament de Nules compta amb dues targetes postals amb les quals es vol promocionar els principals enclavaments turístics locals. De fet, hui s’han presentat aquestes targetes postals que es poden adquirir a l’Oficina TouristInfo, ubicada als baixos de l’ajuntament, per 1,50 euros.

Així doncs, aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de Correus, del Grup de Filatèlia i de Col·leccionisme Noulas, i de la Sociedad Coleccionistas de Enteros Postales de España en la Red (ACEPER).

De manera que, tant el regidor de Turisme, Guillermo Latorre, com el president del Grup de Filatèlia i de Col·leccionisme Noulas, Ricado Yáñez, com el president d’ACEPER, Francisco Querol, han coincidit a assenyalar que aquestes targetes postals tenen també un segell personalitzat i “són les primeres de la província de Castelló de prepagament”.

Per tant, s’ha realitzat una primera tirada de 300 unitats de cadascuna de les targetes postals. De fet, cadascuna de les targetes presenta quatre imatges, en una es poden veure il·lustracions de les casetes de primera línia de les Platges de Nules, de Mascarell, del jaciment del Benicató, i de la clemenules; en l’altra hi ha imatges del Molí d’Aigua de sant Jaume, del Mercat Municipal, del parc natural de l’Estany i del Museu de Medallística “Enrique Giner”.

En aquest sentit, el regidor de Turisme, Guillermo Latorre, explica que “sumem noves iniciatives per a promocionar els principals recursos turístics de la nostra població”.

Nous detalls promocionals

Així mateix, emmarcada en la nova campanya turística anomenada #Nules, tant per descobrir, la regidoria de Turisme ha presentat els nous souvenirs amb els quals es va a promocionar el municipi com ara bolígrafs, borses de tela, o polseres que se sumen als imants de nevera que es van realitzar l’any passat.

A més, s’està treballant en la digitalització de les 15 rutes patrimonials perquè les persones interessades les puguen visitar de manera autònoma. No obstant això, cal recordar que les visites a les rutes patrimonials cal sol·licitar-les prèviament al departament de Turisme de l’Ajuntament de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari