Nules presenta una nova edició del Programa Covidactiva d'estimulació cognitiva

Nules presenta una nova edició del Programa Covidactiva d'estimulació cognitiva
07/02/2022 -

Amb l’objectiu de millorar la memòria, d’incrementar l’autonomia i de retardar el deteriorament de les persones majors l’Ajuntament de Nules presenta un nou Programa Covidactiva amb diferents activitats d’estimulació cognitiva.

De manera que, hui s’ha presentat aquesta nova edició amb la presència de l’alcalde, David García; el regidor de Persones Majors, Raúl García; el president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos, Salvador Tarancón; i de la psicòloga responsable del programa, Teresa Mechó.

Tots ells han destacat la bona acceptació d’aquest programa que començarà dimarts, 8 de febrer, i que es desenvoluparà al llarg de tot el present any, “per tercer any consecutiu es porta a terme aquesta programació que cada vegada compta amb més persones usuàries. Es tracta d’un programa que va nàixer per a pal·liar els efectes de la pandèmia en les persones majors i que davant els resultats positius i la gran acceptació hem decidit continuar”, comenta el regidor de Persones Majors, Raúl García.

Així doncs, aquesta edició combinarà les sessions presencials i les que es faran a casa amb treballs quinzenals. En concret, els tallers presencials seran setmanals a la seu de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos els dimarts i dimecres en horari de 10 a 11 hores i de 18.30 a 19.30 hores mentre que les persones interessades a realitzar les activitats a casa podran recollir el material a la seu o bé rebran la visita de la psicòloga que els ajudarà en les tasques dimarts d’11 a 14 hores i de 18.15 a 18.30 hores i dimecres també en horari de matí d’11 a 14 hores.

No obstant això, les persones interessades a inscriure’s ho poden fer cridant al número de telèfon 662 455 275.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari