Nules rebrà, demà, les primeres dosi per a vacunar a les persones majors de 90 anys

Nules rebrà, demà, les primeres dosi per a vacunar a les persones majors de 90 anys
21/02/2021 -

Des del centre de salut de Nules s’ha informat que dilluns, 22 de febrer, es rebran les primeres dosis que permetran començar amb el protocol de vacunació contra la Covid-19 en aquesta població. De manera que, seguint les instruccions del Departament de Salut de la Plana i de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública es començarà la vacunació amb les persones majors de 90 anys.

Així doncs, les persones usuàries que rebran la vacuna seran citades pel personal sanitari que els indicarà el dia, l’hora i el lloc. No obstant això, des del centre de salut es demana la màxima col·laboració, per tant cal acudir a l’ambulatori sols si has estat avisat prèviament.

Des de la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Nules es mostra la seua satisfacció davant el començament del procés de vacunació a la localitat, “és ja el principi de la vacunació de la població en general en el nostre municipi, en aquesta primera fase seran aproximadament 100 persones les que es vacunaran però és important que les famílies esperen que les telefonen per a acudir al centre de salut. Confiem en el calendari establert per les autoritats sanitàries i esperem que a l’estiu puguem estar tots vacunats”, comenta l’edil, Susana Tusón.

Cal recordar que l’ajuntament ha posat a disposició de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública diferents instal·lacions municipals per a albergar vacunacions massives si ho considera oportú.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari