Nules prolonga les mesures restrictives municipals per a seguir frenant els contagis per Covid a la població

La Junta de Portaveus acorda per unanimitat allargar les mesures almenys set dies més

Nules prolonga les mesures restrictives municipals per a seguir frenant els contagis per Covid a la població
12/11/2020 -

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Nules ha acordat per unanimitat prolongar les mesures restrictives municipals almenys set dies més per a seguir així frenant els contagis per Covid a la població.

Aquestes mesures van ser acordades per la Junta de Portaveus el passat 28 d’octubre i estava prevista la seua vigència fins al pròxim 15 de novembre, “en aquell moment es va registrar un increment molt important de contagis per Covid-19 en la localitat i es va decidir prendre accions excepcionals i temporals enfocades a interrompre o limitar la cadena de transmissió del virus en l’àmbit municipal. No obstant això, i encara que les xifres han disminuït les dades segueixen sent preocupants per tant s’ha acordat allargar aquestes mesures, en principi, fins al 22 de novembre. Ens tornarem a reunir la pròxima setmana per a valorar la situació i considerar si es convenient flexibilitzar les mesures o seguir uns dies més amb les actuals restriccions”, explica l’alcalde, David García.

Per tant, s’ha decretat de nou el tancament del Poliesportiu Municipal, el Camp de futbol i de les pistes esportives; també segueixen precintats els parcs infantils i les zones d’oci públiques del municipi com el jardí botànic, el paratge de l’Estany o la zona Quatre Camins. I el mobiliari urbà, fonts i cabines de telèfon de la localitat per a evitar el seu ús i continua tallat el subministrament d’aigua de les fonts públiques.

Així mateix, segueixen suspesos els entrenaments dels jocs esportius que tenen lloc en l’horari extraescolar en els centres educatius de la localitat.

També està tancada la zona comú dels horts urbans; i s’han incrementat les mesures preventives en el mercat ambulant de dimecres.

La brigada municipal seguirà desinfectant els carrers i els espais públics de manera continuada i també els llauradors seguiran portant a terme les tasques de desinfecció dels carrers amb els seus tractors.

L’Ajuntament de Nules amb anterioritat havia ja suspés tots els actes públics municipals programats pels diferents departaments de l’ajuntament; l’autorització de cessió del saló multifuncional per a les activitats del CEAM. A més, va retardar l’inici dels programes corresponents a la Unitat Respir i Conviu.

Per altra banda, seguirà el reforç dels torns de la Policia Local, especialment els caps de setmana, per a controlar el compliment de les mesures de prevenció i distanciament social, i vigilar també el toc de queda nocturn dictaminat per la Generalitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari