Nules promociona el valencià amb el repartiment de calendaris amb expressions i lèxic valencians

Se n’han repartit a les escoles i al personal de l’administració, i també estan a disposició dels veïns i les veïnes de Nules

Nules promociona el valencià amb el repartiment de calendaris amb expressions i lèxic valencians
10/01/2020 -

L’Oficina Municipal de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Nules ha posat en marxa una nova campanya de promoció del valencià amb el repartiment a tots els centres educatius de la localitat de calendaris de l’any 2020 que inclouen expressions valencianes i imatges amb lèxic divers, com ara lèxic de la rosa dels vents, dels esports, de les flors, de les fruites, dels instruments musicals, o del cos humà.

Precisament l’alcalde de Nules, David García; la regidora de Normalització Lingüística, M. José Esteban, i el tècnic de Normalització Lingüística, Isidre Muñoz, s’han encarregat personalment d’entregar calendaris per a aules i despatxos al personal directiu del CEIP Nou Pedro Alcázar, als quals han explicat l’objectiu d’aquesta nova activitat. També se n’han repartit entre el personal de l’Administració local.

“Amb aquesta iniciativa es pretén promocionar la visibilitat i l’ús de la nostra llengua en els àmbits educatiu, administratiu i familiar”, comenta la regidora de Normalització Lingüística, M. José Esteban.

A més, els calendaris estan a disposició de qualsevol veïna o veí interessat, i es poden arreplegar a l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari