L'Ajuntament de Nules publica les bases per a la concessió d'activitats per a la temporada estival

Com a novetat, Nules vol dotar les platges d’un nou quiosc

L'Ajuntament de Nules publica les bases per a la concessió d'activitats per a la temporada estival
23/02/2021 -

L’Ajuntament de Nules ha publicat els plecs per a la concessió de les llicències d’activitat per a la instal·lació per a la pròxima temporada estival d’un xiringuito en la platja de les Marines; un quiosc en la platja de Bovalar, en la zona del far; i ,com a novetat, es vol també dotar d’un altre quiosc a la platja de l’Alcúdia, en concret al costat de les dunes que hi ha a la desembocadura de la Gola.

Des de la regidoria de Platges s’assenyala que la intenció del consistori és ampliar els serveis, per aquest motiu s’ha proposat al Servei Provincial de Costes una nova instal·lació, “l’idea és poder comptar aquest estiu amb un nou quiosc en la zona de la Gola, per tant s’han tret a licitació dos quioscs i un xiringuito”, comenta l’edil M. José Esteban.

Així doncs, les persones interessades a presentar ofertes ho poden fer fins al pròxim 9 de març, mitjançant la Plataforma de Contractació del Sector Públic on es troben també publicats els plecs.

Cal tenir en compte que el pressupost inicial de licitació de cadascuna de les instal·lacions per a la temporada 2021 i següents és de 1.200 euros per al xiringuito i de 600 euros per a cadascun dels quioscs. A més, l’autorització per a la concessió d’ocupació dels terrenys s’atorgarà per als períodes estivals dels anys 2021 i 2022 amb possibilitat de pròrroga per dues anualitats més.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari