Nules vol completar l'obertura de les casetes del mercat municipal

El termini per a presentar ofertes finalitza el pròxim 3 de juny

Nules vol completar l'obertura de les casetes del mercat municipal
21/05/2021 -

L’Ajuntament de Nules ha tret la concessió d’un total de tres casetes del Mercat Municipal per a desenvolupar les diferents activitats comercials, en concret es tracta de les casetes 4, 7 i 12 que a hores d’ara es troben sense activitat.

“La idea és que les casetes que estan buides puguen desenvolupar activitats comercials en les condicions que el plec estableix, de manera que les persones interessades poden presentar oferta a una d’aquestes activitats. El que es pretén és que, a poc a poc, totes les casetes del Mercat Municipal estiguen obertes”, comenta el regidor de Mercats, César Estañol.

Així doncs, entre les diferents activitats que s’oferten està el servici d’un bar cerveseria, la venda de pizzes i un rostidor de carn.

El preu ofertat és com a mínim el preu establit per metre i dia per a cadascuna de les casetes que està entre els 0,66 i 0,58 euros.

El termini per a presentar ofertes finalitza el pròxim dijous 3 de juny. Cal assenyalar que els plecs es troben publicats en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Nules, en el portal de transparència i en la Plataforma de Contractació de l’Estat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari