Nules reobri parcs infantils i espais verds tancats davant l’increment dels contagis per Covid al municipi

Es decreta la prolongació del precinte de mobiliari urbà i suspensió d’activitats fins al 9 de desembre com a mínim

Nules reobri parcs infantils i espais verds tancats davant l’increment dels contagis per Covid al municipi
30/11/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha reobert hui els parcs infantils i les zones verdes públiques com ara el jardí botànic i el parc natural de l’Estany, que van ser tancats el passat 28 d’octubre, com a mesura extraordinària i restrictiva davant l’increment dels contagis per Covid al municipi.

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Nules reunida la setmana passada ha acordat aquesta nova flexibilització d’algunes de les mesures restrictives municipals davant la disminució dels contagis pel virus.

Es decreta també la prolongació del precinte del mobiliari urbà , fonts públiques i cabines de telèfon per a evitar el seu ús; es manté la suspensió de les d’activitats dels jocs esportius tot el mes de desembre; i també la suspensió de les programacions culturals de moment fins al pròxim 9 de desembre.

Cal recordar que recentment la Junta de Portaveus va acordar també reobrir el camp de futbol, el poliesportiu municipal, i les pistes esportives sols per als entrenaments i partits oficials dels diferents clubs que utilitzen aquestes instal·lacions però segueix prohibida l’assistència de públic i els vestuaris seguiran tancats com a mesures de prevenció.

No obstant això, el personal de la brigada municipal seguirà desinfectant els carrers i els espais públics de manera continuada i la Policia Local seguirà vetllant per a que la ciutadania compleixca les mesures de prevenció i distanciament social, i seguirà també controlant el toc de queda nocturn dictaminat pel Consell.

“Davant les últimes dades publicades per la Conselleria de Sanitat en relació al número de contagis per Covid en la nostra població, la Junta de Portaveus ha decidit reobrir els parcs infantils. Poc a poc s’estan flexibilitzant algunes de les mesures restrictives municipals que varem tindre que adoptar per l’increment de contagis encara que de forma unànime s’ha acordat prolongar altres fins que la xifra de contagis baixe”, explica l’alcalde, David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari