Nules reactiva el servei de proveïment d'aliments i medicaments a domicili per a persones vulnerables a la Covid-19

L’ajuntament ja va prestar aquest servei durant l’Estat d’Alarma

Nules reactiva el servei de proveïment d'aliments i medicaments a domicili per a persones vulnerables a la Covid-19
03/11/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha reactivat aquesta setmana el Servei de Proveïment d’Aliments i Medicaments a Domicili dirigit a persones vulnerables a la Covid-19 amb la intenció que aquest col·lectiu limite els contactes socials davant la situació epidemiològica local.

Per tant, les persones del municipi interessades, que pertanyen als grups de risc, que no tinguen cap persona que els puga fer la compra d’aliments bàsics o recollir els medicaments, poden sol·licitar aquest servei a l’Ajuntament de Nules. Per a aquest motiu s’ha activat la línia 964670001 per a prendre nota de les comandes, on es pot cridar de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

El repartiment es farà el mateix dia de la comanda per personal voluntari de Creu Roja Nules i de Protecció Civil. A més, en aquesta iniciativa col·laboren també la Cooperativa Agrícola Sant Josep de Nules i algunes farmàcies del municipi. Així mateix, aquest programa contempla el servei de transport al centre de salut per part del personal voluntari de Creu Roja que es pot sol·licitar a l’ajuntament o a Creu Roja de Nules.

“Des de l’ajuntament hem vist la necessitat de reprendre aquest servei perquè les xifres de contagis a la nostra població són preocupants, i és important en aquests moments que la ciutadania, especialment les persones vulnerables, romanguen a casa. Es tracta d’una iniciativa solidària i responsable per a evitar que la gent isca al carrer si no és imprescindible”, comenta l’Alcalde, David García.

Aquest programa es va posar en marxa per a donar resposta a la necessitat creada durant l’Estat d’Alarma, decretat el passat mes de març pel Govern d’Espanya, davant les recomanacions sanitàries fetes, especialment a les persones vulnerables a la Covid-19, perquè no isqueren dels seus domicilis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari