Nules realitza el primer tast-taller gastronòmic de productes de l'Imperi Romà de la província de Castelló

Diumenge va tindre lloc una visita guiada al jaciment arqueològic del Benicató amb l’aforament permés complet

Nules realitza el primer tast-taller gastronòmic de productes de l'Imperi Romà de la província de Castelló
26/07/2021 -

El passat diumenge es va celebrar al jaciment arqueològic del Benicató de Nules el primer tast-taller gastronòmic de productes de l’Imperi Romà a la província de Castelló.

De la ma d’Arqueocas i amb la col·laboració de la regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament de Nules els visitants varen poder gaudir d’una visita guiada amb una arqueòloga especialitzada en el món romà que, a més, incloïa el tast de productes elaborats de la mateixa forma que es feien a l’antiga Roma.

Així doncs, les 25 persones participants d’aquesta trobada van poder degustar productes com ara vi, allec, formatge o garum.

Davant aquesta iniciativa pionera el regidor de Patrimoni, Guillermo Latorre, assenyala que “la visita, amb l’aforament permès complet, va ser un èxit i l’Ajuntament de Nules ja busca noves dades per a repetir aquesta experiència amb la que es vol també posar en valor el jaciment romà del Benicató”.

De fet, des de la regidoria de Patrimoni es vol agrair a Arqueocas el treball i la cura que varen tindre en l’activitat i assegura que “seguirem treballant per a
dinamitzar el nostre patrimoni com portem fent des del principi de l’actual legislatura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari