Nules reasfalta i acondiciona el camí rural de la Vieta

Nules reasfalta i acondiciona el camí rural de la Vieta
11/01/2022 -

Aquesta setmana han començat els treballs de reasfaltatge i condicionament del camí rural de la Vieta, en concret s’està actuant en el tram entre la carretera nacional 340 i el barranc de Juan de Mora en tractar-se d’una zona molt afectada per l’erosió causada per les avingudes d’aigua registrades en els períodes de molta pluja.

De fet, aquesta actuació compta amb un pressupost de 31.677,80 euros cofinançat entre l’Ajuntament de Nules i la Diputació Provincial de Castelló i s’espera intervenir en una superfície total de 1.424,50 metres quadrats. Així doncs, a més de portar a terme els treballs de reasfaltatge, reparació i pavimentació també es preveu actualitzar la senyalització vertical i horitzontal, i millorar l’entorn del blocau de la Vieta.

Des de la regidoria d’Agricultura s’explica que aquesta és la primera actuació de condicionament de camins rurals del terme municipal de l’any “a la que seguiran d’altres per què a més hi ha una partida de 110.000 euros al pressupost de l’exercici 2022 per a dur a terme actuacions de reasfaltatge de camins rurals. De manera que estem ja treballant per a definir els projectes que s’executaran al llarg d’aquest any i amb els que es vol adequar els camins que es troben en pitjors condicions”, matisa el regidor César Estañol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari