Nules rep a les famílies ucraïneses refugiades al poble

L’ajuntament els trasllada el seu suport i els ofereix mitjans per a adaptar-se

Nules rep a les famílies ucraïneses refugiades al poble
15/04/2022 -

L’Ajuntament de Nules ha rebut aquesta setmana les famílies ucraïneses refugiades a aquesta localitat, i que estan acollides per diferents famílies de Nules. En aquest sentit, l’alcalde, David García, acompanyant de la regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, i d’altres regidors de la Corporació Municipal, han traslladat a les persones assistents la preocupació del consistori pel seu benestar.

De manera que, des de l’ajuntament es vol donar suport i se’ls ha ofert mitjans per a adaptar-se a la població, “els departaments municipals estan a la seua disposició per a ajudar-los en tot allò que siga competència municipal, a més en breu es posarà en marxa un curs de castellà per a aquestes famílies”, comenta David García.

Així mateix, l’ajuntament de Nules ha volgut tindre un detall amb els xiquets i xiquetes ucraïnesos amb el lliurament d’un obsequi. En concret són 15 menors, d’entre dos i 16 anys, que a hores d’ara estan residint a Nules.

Cal recordar que l’ajuntament de Nules ha posat en marxa altres accions de suport al poble ucraïnès com ara una campanya municipal d’ajuda humanitària, i també es va convocar una concentració en la qual centenars de persones de la localitat van eixir al carrer per a solidaritzar-se amb Ucraïna, un acte que va comptar amb el testimoni de persones ucraïneses residents a Nules i a altres poblacions de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari