Nules rep una subvenció de més de 43.000 euros per a contractar joves qualificats

Nules rep una subvenció de més de 43.000 euros per a contractar joves qualificats
10/01/2021 -

L’Ajuntament de Nules ha rebut una subvenció de més de 43.000 euros per a la creació d’ocupació juvenil en la localitat. De manera que LABORA ha concedit una ajuda total de 43.624,16 euros per a la contractació de dos joves qualificats per un període d’un any i a jornada completa.

En concret, el consistori ha contractat a un tècnic agent de desenvolupament local (ADL), i a un tècnic de patrimoni, arxius i conservació de museus, tots ells joves amb una qualificació professional reconeguda que s’han incorporat recentment als diferents departaments municipals per a desenvolupar les tasques corresponents a la seua formació.

“Aquesta subvenció que hem rebut s’emmarca en el programa de contractació de joves qualificats inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil anomenat Empuju on un dels requisits és ser menor de trenta anys. Així doncs, una vegada més Nules ha sigut afavorit en les polítiques d’ocupació que s’estan duent a terme en el territori valencià pel Consell”, explica la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

A l’hora de demandar les qualificacions per a contractar joves de Nules l’ajuntament ha tingut en compte les necessitats de les diferents àrees municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari