Nules rebrà una subvenció de 15 mil euros per a la prestació de serveis turístics

Nules rebrà una subvenció de 15 mil euros per a la prestació de serveis turístics
18/08/2020 -

L’Ajuntament de Nules rebrà una subvenció per un import de 15.000 euros per al suport a la prestació de serveis turístics, en concret Turisme Comunitat Valenciana finançarà el cinquanta per cent de les despeses fetes principalment per a la contractació de personal.

Així doncs, per a rebre aquesta subvenció l’ajuntament ha de justificar despeses per valor de 30.000 euros realitzades al llarg d’aquest any.

Davant açò, la regidora de Platges, M. José Esteban, assenyala que “és la primera vegada que ens han concedit aquesta ajuda que anirà enfocada, en principi, a sufragar despeses relacionades amb la seguretat i vigilància de les platges i als serveis de socorrisme i salvament”.

Cal assenyalar que Turisme Comunitat Valenciana atorga aquestes ajudes una vegada executat el projecte o actuació, per tant l’ajuntament té de termini per a justificar les despeses fins al mes de novembre.

No obstant això, a més del cost derivat del servei de socorrisme també es pot sufragar les despeses derivades de la contractació de personal per a informació turística i atenció al visitant de museus, per a serveis d’atenció al turista o per a la vigilància d’espais naturals i àrees recreatives, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari