Nules recorda la figura d'Antonio Pérez belada amb la col·locació d'una placa en el camp de futbol que porta el seu nom

L’Ajuntament ha volgut que els nulers coneguen la seua trajectòria professional

Nules recorda la figura d'Antonio Pérez belada amb la col·locació d'una placa en el camp de futbol que porta el seu nom
09/07/2022 -

L’Ajuntament de Nules ha fet hui un homenatge a la memòria d’Antonio Pérez Balada amb la col·locació d’una placa al camp de futbol municipal que porta el seu nom. De manera que, totes les persones que visiten l’estadi Noulas-Antonio Pérez Balada podran conèixer la seua trajectòria professional en el món futbolístic al ser considerat un dels millors porters del futbol espanyol dels anys 40.

Així doncs, l’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, David García, del regidor d’Esports, Gabriel Torres, de diferents membres de la Corporació Municipal, i de familiars d’Antonio Pérez Balada. Tots ells han pogut presenciar un audiovisual en el qual s’han relatat fets de la seua vida.

Amb tot, el regidor d’Esports, Gabriel Torres, explica que “hem volgut que les persones que s’apropen al nostre camp de futbol sàpiguen qui era Antonio Pérez Balada. Un nuler que en la seua època va destacar com a porter de futbol i va portar el nom de Nules per tota Espanya”.

Cal assenyalar que Antonio Pérez Balada va jugar en equips com ara l’Atlético de Madrid o el Valencia CF, i va jugar 12 temporades en la primera divisió del futbol espanyol dels anys 40. De fet, l’any 1942 la premsa nacional el va considerar el millor porter d’Espanya.

L’any 2015 l’Ajuntament de Nules li va fer un homenatge anomenar el camp de futbol municipal com Estadi Noulas Antonio Pérez Balada. Un any després va morir amb 96 anys d’edat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari